Siz Hayal Edin Yeter...
Vize Formu
Konsolosluk İletişim Bilgileri
Karanfil Aralığı Sok. No:16 Levent/İST
Telefon: (212) 270 74 10 Fax: (212) 325 30 31
ispanyafahrikonsoloslugu@erdem.com.tr
(Formlar siyah tükenmez kalemle ve büyük harflerle doldurulup evraklarla beraber tarafımıza gönderilmelidir.)
Vize formunu görüntüleyebilmeniz için Adobe Acrobat Reader programının bilgisayarınızda yüklü olması gereklidir
Ispanya

Turistik Vize

Şirket Sahibi

  • Pasaport sahibi tarafından ımzalanmıs en az 6 ay gecerlı Pasaport ve vıze sayfaları vıze basılacak yer olmalıdır .
  • Yeni Çekilmiş arka fonu beyaz renkli 2 adet vesikalık resim.
  • Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış İspanyaBaşkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
  • Kimlik  fotokopisi
  • Şirketin imza sirküler fotokopisi
  • Faaliyet Belgesi Aslı Yeni tarihli ( en az 3 ay)
  • Vergi Levhası fotokopisi ( son dönem)
  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • Banka hesap cüzdan fotokopisi( güncel tarihli-hesap hareketli-bakiyesi bulunan)
  • Tapu Fotokopileri (var ise)
  • Araç Ruhsat Fotokopileri ( var ise)
  • Evli olanlardan evlenme cüzdanı fotokopisi yada nufus kayıt ornegı ıstenmektedir.

SSK Çalışanı

  • Pasaport sahibi tarafından ımzalanmıs en az 6 ay gecerlı Pasaport ve vıze sayfaları vıze basılacak yer olmalıdır .
  • Yeni Çekilmiş arka fonu beyaz renkli 2 adet vesikalık resim.
  • Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış İspanyaBaşkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
  • Son 3 aylık bordro Dokumlerı
  • SSK giriş belgesi
  • İnternetten SSK Hizmet Dökümü
  • Kimlik  fotokopisi
  • Şirketin imza sirküler fotokopisi
  • Faaliyet Belgesi Aslı Yeni tarihli ( en az 3 ay)
  • Vergi Levhası fotokopisi ( son dönem)
  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • Banka hesap cüzdan fotokopisi( güncel tarihli-hesap hareketli-bakiyesi bulunan)
  • Tapu Fotokopileri (var ise)
  • Araç Ruhsat Fotokopileri ( var ise)
  • Evli olanlardan evlenme cüzdanı fotokopisi yada nufus kayıt ornegı ıstenmektedir.

Öğrenci

  • Pasaport sahibi tarafından ımzalanmıs en az 6 ay gecerlı Pasaport ve vıze sayfaları vıze basılacak yer olmalıdır .
  • Yeni Çekilmiş arka fonu beyaz renkli 2 adet vesikalık resim.
  • Öğrenim görülen okuldan alınmış öğrenci belgesi ve öğrenci kimlik kartı fotokopisi.
  • Eğer 18 Yaşının altında ise Anne ve baba tarafından verilmiş noterden muvafakatname .
  • ( Anne veya Babasının )Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış İspanyaBaşkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
  • Son 3 aylık bordro Dokumlerı
  • SSK giriş belgesi
  • İnternetten SSK Hizmet Dökümü
  • Kimlik  fotokopisi
  • Şirketin imza sirküler fotokopisi
  • Faaliyet Belgesi Aslı Yeni tarihli ( en az 3 ay)
  • Vergi Levhası fotokopisi ( son dönem)
  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • Banka hesap cüzdan fotokopisi( güncel tarihli-hesap hareketli-bakiyesi bulunan)
  • Tapu Fotokopileri (var ise)
  • Araç Ruhsat Fotokopileri ( var ise)
  • Evli olanlardan evlenme cüzdanı fotokopisi yada nufus kayıt ornegı ıstenmektedir.

Ticari Vize

Şirket Sahibi

  • Pasaport sahibi tarafından ımzalanmıs en az 6 ay gecerlı Pasaport ve vıze sayfaları vıze basılacak yer olmalıdır .
  • Yeni Çekilmiş arka fonu beyaz renkli 2 adet vesikalık resim.
  • Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış İspanyaBaşkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
  • Fuar davetiyesi veya katılım belgesi ,stant kiralama yazıları ve konfirmesi.Davet eden firmadan antetli kağıda davetiye .
  • Kimlik  fotokopisi
  • Şirketin imza sirküler fotokopisi
  • Faaliyet Belgesi Aslı Yeni tarihli ( en az 3 ay)
  • Vergi Levhası fotokopisi ( son dönem)
  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • Banka hesap cüzdan fotokopisi( güncel tarihli-hesap hareketli-bakiyesi bulunan)
  • Tapu Fotokopileri (var ise)
  • Araç Ruhsat Fotokopileri ( var ise)
  • Evli olanlardan evlenme cüzdanı fotokopisi yada nufus kayıt ornegı ıstenmektedir.

SSK Çalışanı

  • Pasaport sahibi tarafından ımzalanmıs en az 6 ay gecerlı Pasaport ve vıze sayfaları vıze basılacak yer olmalıdır .
  • Yeni Çekilmiş arka fonu beyaz renkli 2 adet vesikalık resim.
  • Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış İspanyaBaşkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
  • Fuar davetiyesi veya katılım belgesi ,stant kiralama yazıları ve konfirmesi.Davet eden firmadan antetli kağıda davetiye .
  • Son 3 aylık bordro Dokumlerı
  • SSK giriş belgesi
  • İnternetten SSK Hizmet Dökümü
  • Kimlik  fotokopisi
  • Şirketin imza sirküler fotokopisi
  • Faaliyet Belgesi Aslı Yeni tarihli ( en az 3 ay)
  • Vergi Levhası fotokopisi ( son dönem)
  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • Banka hesap cüzdan fotokopisi( güncel tarihli-hesap hareketli-bakiyesi bulunan)
  • Tapu Fotokopileri (var ise)
  • Araç Ruhsat Fotokopileri ( var ise)
  • Evli olanlardan evlenme cüzdanı fotokopisi yada nufus kayıt ornegı ıstenmektedir.

Öğrenci

  • Pasaport sahibi tarafından ımzalanmıs en az 6 ay gecerlı Pasaport ve vıze sayfaları vıze basılacak yer olmalıdır .
  • Yeni Çekilmiş arka fonu beyaz renkli 2 adet vesikalık resim.
  • Öğrenim görülen okuldan alınmış öğrenci belgesi ve öğrenci kimlik kartı fotokopisi.
  • Fuar davetiyesi veya katılım belgesi ,stant kiralama yazıları ve konfirmesi.Davet eden firmadan antetli kağıda davetiye .
  • Eğer 18 Yaşının altında ise Anne ve baba tarafından verilmiş noterden muvafakatname .
  • ( Anne veya Babasının )Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış İspanyaBaşkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
  • Son 3 aylık bordro Dokumlerı
  • SSK giriş belgesi
  • İnternetten SSK Hizmet Dökümü
  • Kimlik  fotokopisi
  • Şirketin imza sirküler fotokopisi
  • Faaliyet Belgesi Aslı Yeni tarihli ( en az 3 ay)
  • Vergi Levhası fotokopisi ( son dönem)
  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • Banka hesap cüzdan fotokopisi( güncel tarihli-hesap hareketli-bakiyesi bulunan)
  • Tapu Fotokopileri (var ise)
  • Araç Ruhsat Fotokopileri ( var ise)
  • Evli olanlardan evlenme cüzdanı fotokopisi yada nufus kayıt ornegı ıstenmektedir.

ÖNEMLİ UYARILAR

 

  • LACİVERT (Normal) Pasaportlardan vize istenmektedir
  • YEŞİL (Hususi), GRİ (Hizmet) ve KIRMIZI (Diplomatik) pasaportlara vize uygulanmamaktadır
  • Tüm schengen ülkelerinin  Ortak kararı  gereği  Pasaport  süresi ilk alındığı  tarihten itibaren 10 yıldan fazla olan pasaportların başvurularını kesinlikle kabul etmediğinden  schengen ülkelerine seyahat edecek olan yolcularımızın  pasaportlarını  mutlaka değiştirmeleri gerekmektedir.
  • Konsolosluk  Pasaportunuzun 2. sayfasındaki hamilinin imzası bölümünün pasaport sahibi tarafından imzalı olmasını temdit süresinin seyahatin bitiş tarihinden itibaren en az 6 Ay ve Pasaportta en az 1 tane boş vize sayfasının bulunmasını istemektedir.  Eğer var ise eski pasaportlarınızı da göstermenizin  sizin için referans olacağını da unutmayınız.
  • Pasaportunu yeni almış, Pasaportunda  hiç vizesi bulunmayan ve daha önceki başvurusunda red almış olan yolcular vize müracaatlarını kesinlikle  şahsen yapmak zorundadır, ve başvuru sırasında mutlaka; pasaport şube  müdürlüğünden alacakları Protokol yazısı  ile müracaat  etmeleri  gerekmektedir.
  • Macaristan Başkonsolosluğu tüm vize başvurularını Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri 09.00 - 12.00 saatleri arasında kabul etmekte ve başvurular 2-3 iş gününde sonuçlanmaktadır.
  • Anne ve Baba dan ayrı  yada herhangi  birisi  ile seyehat  edecek olan 18  yaşından küçük çocuklar için  Noter onaylı MUVAFAKATNAME  istenmektedir.
  • Vize başvuru formları  Türkçe olarak hazırlanmış olup eksiksiz  olarak okunaklı ve büyük harflerle  doldurulmalı; mutlaka pasaport sahibi tarafından imzalanmalıdır.
  • Macaristan/Schengen sahasına giren tüm yabancı uyruklular geçerli seyahat sağlık sigortası  yaptırmak  zorundadırlar. 
  • Değerli yolcularımız başvurularınızın Konsoloslukların randevu sistemi ile çalışması ve bayram, yılbaşı, sömestr, fuar, paskalya, dil okulu vb gibi yoğun başvuruların olduğu günlere rastlaması durumunda konsolosluklarında çok yoğun olabileceğini dikkate alarak  seyahat planınızı en az 30 gün önceden yapmanızı  ve müracaatınızın sonuçlanması durumunda almış olduğunuz vizenin üzerindeki yazılı olan bilgilerin doğruluğunu  mutlaka kontrol etmenizi önemle hatırlatırız.
 
©Copyright 2013 Beytour Turizm Hizmetleri Ltd Şti
Yenidoğan M. Abdi İpekçi C. No: 50/A B.paşa / İST
+90 212 674 54 77 - 78 pbx