Siz Hayal Edin Yeter...
Vize Formu
Konsolosluk İletişim Bilgileri
İstiklal Cad. No:393 Beyoğlu/İST
Telefon: (212) 393 21 21 Fax: (212) 292 50 31
www.dutchconsulate.org.tr
(Formlar siyah tükenmez kalemle ve büyük harflerle doldurulup evraklarla beraber tarafımıza gönderilmelidir.)
Vize formunu görüntüleyebilmeniz için Adobe Acrobat Reader programının bilgisayarınızda yüklü olması gereklidir
Hollanda

Turistik Vize

Şirket Sahibi

  • Pasaport sahibi tarafından ımzalanmıs en az 6 ay gecerlı Pasaport ve vıze sayfaları vıze basılacak yer olmalıdır .
  • Pasaport İlk Çıkış Süresi 10 Yıldan Fazla Olmamalıdır.
  • Yeni Çekilmiş arka fonu beyaz renkli 2 adet vesikalık resim.
  • Vukuatlı nufus kayıt örneği.
  • Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış Hollanda Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
  • Kimlik  fotokopisi
  • Şirketin imza sirküler fotokopisi
  • Faaliyet Belgesi Aslı Yeni tarihli ( en az 3 ay)
  • Vergi Levhası fotokopisi ( son dönem)
  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • Banka hesap cüzdan fotokopisi( güncel tarihli-hesap hareketli-bakiyesi bulunan)son 3 aylık
  • Tapu Fotokopileri (var ise)
  • Araç Ruhsat Fotokopileri ( var ise)

 SSK Çalışanı

  • Pasaport sahibi tarafından ımzalanmıs en az 6 ay gecerlı Pasaport ve vıze sayfaları vıze basılacak yer olmalıdır .
  • Vukuatlı nufus kayıt örneği.
  • Pasaport İlk Çıkış Süresi 10 Yıldan Fazla Olmamalıdır.
  • Yeni Çekilmiş arka fonu beyaz renkli 2 adet veskalık resim.
  • Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış Hollanda  Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
  • Son 3 aylık bordro Dokumlerı
  • SSK giriş belgesi
  •  SSK Hizmet Dökümü
  • Kimlik  fotokopisi
  • Şirketin imza sirküler fotokopisi
  • Faaliyet Belgesi Aslı Yeni tarihli ( en az 3 ay)
  • Vergi Levhası fotokopisi ( son dönem)
  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • Banka hesap cüzdan fotokopisi( güncel tarihli-hesap hareketli-bakiyesi bulunan)
  • Tapu Fotokopileri (var ise)
  • Araç Ruhsat Fotokopileri ( var ise)

Öğrenci

  • Pasaport sahibi tarafından ımzalanmıs en az 6 ay gecerlı Pasaport ve vıze sayfaları vıze basılacak yer olmalıdır .
  • Vukuatlı nufus kayıt örneği.
  • Pasaport İlk Çıkış Süresi 10 Yıldan Fazla Olmamalıdır.
  • Yeni Çekilmiş arka fonu beyaz renkli 2 adet vesikalık resim.
  • Öğrenim görülen okuldan alınmış öğrenci belgesi ve öğrenci kimlik kartı fotokopisi.
  • Eğer 18 Yaşının altında ise Anne ve baba tarafından verilmiş noterden muvafakatname .
  • ( Anne veya Babasının )Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış Hollanda  Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
  • Son 3 aylık bordro Dokumlerı
  • SSK giriş belgesi
  • İnternetten SSK Hizmet Dökümü
  • Kimlik  fotokopisi
  • Şirketin imza sirküler fotokopisi
  • Faaliyet Belgesi Aslı Yeni tarihli ( en az 3 ay)
  • Vergi Levhası fotokopisi ( son dönem)
  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • Banka hesap cüzdan fotokopisi( güncel tarihli-hesap hareketli-bakiyesi bulunan)
  • Tapu Fotokopileri (var ise)
  • Araç Ruhsat Fotokopileri ( var ise)
  • Evli olanlardan evlenme cüzdanı fotokopisi yada nufus kayıt ornegı ıstenmektedir.

Ticari Vize

Şirket Sahibi

  • Pasaport sahibi tarafından ımzalanmıs en az 6 ay gecerlı Pasaport ve vıze sayfaları vıze basılacak yer olmalıdır .
  • Pasaport İlk Çıkış Süresi 10 Yıldan Fazla Olmamalıdır.
  • Fuar davetiyesi veya katılım belgesi ,stant kiralama yazıları ve konfirmesi.Davet eden firmadan antetli kağıda davetiye .
  • Vukuatlı nufus kayıt örneği.
  • Yeni Çekilmiş arka fonu beyaz renkli 2 adet vesikalık resim.
  • Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış Hollanda Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
  • Kimlik  fotokopisi
  • Şirketin imza sirküler fotokopisi
  • Faaliyet Belgesi Aslı Yeni tarihli ( en az 3 ay)
  • Vergi Levhası fotokopisi ( son dönem)
  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • Banka hesap cüzdan fotokopisi( güncel tarihli-hesap hareketli-bakiyesi bulunan)son 3 aylık
  • Tapu Fotokopileri (var ise)
  • Araç Ruhsat Fotokopileri ( var ise)

SSK Çalışanı

  • Pasaport sahibi tarafından ımzalanmıs en az 6 ay gecerlı Pasaport ve vıze sayfaları vıze basılacak yer olmalıdır .
  • Pasaport İlk Çıkış Süresi 10 Yıldan Fazla Olmamalıdır.
  • Vukuatlı nufus kayıt örneği.
  • Yeni Çekilmiş arka fonu beyaz renkli 2 adet vesikalık resim.
  • Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış Hollanda  Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
  • Son 3 aylık bordro Dokumlerı
  • Fuar davetiyesi veya katılım belgesi ,stant kiralama yazıları ve konfirmesi.Davet eden firmadan antetli kağıda davetiye .
  • SSK giriş belgesi
  •  SSK Hizmet Dökümü
  • Kimlik  fotokopisi
  • Şirketin imza sirküler fotokopisi
  • Faaliyet Belgesi Aslı Yeni tarihli ( en az 3 ay)
  • Vergi Levhası fotokopisi ( son dönem)
  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • Banka hesap cüzdan fotokopisi( güncel tarihli-hesap hareketli-bakiyesi bulunan)
  • Tapu Fotokopileri (var ise)
  • Araç Ruhsat Fotokopileri ( var ise)

Öğrenci

  • Pasaport sahibi tarafından ımzalanmıs en az 6 ay gecerlı Pasaport ve vıze sayfaları vıze basılacak yer olmalıdır .
  • Vukuatlı nufus kayıt örneği.
  • Pasaport İlk Çıkış Süresi 10 Yıldan Fazla Olmamalıdır.
  • Yeni Çekilmiş arka fonu beyaz renkli 2 adet vesikalık resim.
  • Öğrenim görülen okuldan alınmış öğrenci belgesi ve öğrenci kimlik kartı fotokopisi.
  • Fuar davetiyesi veya katılım belgesi ,stant kiralama yazıları ve konfirmesi.Davet eden firmadan antetli kağıda davetiye .
  • Eğer 18 Yaşının altında ise Anne ve baba tarafından verilmiş noterden muvafakatname .
  • ( Anne veya Babasının )Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış Hollanda  Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
  • Son 3 aylık bordro Dokumlerı
  • SSK giriş belgesi
  • İnternetten SSK Hizmet Dökümü
  • Kimlik  fotokopisi
  • Şirketin imza sirküler fotokopisi
  • Faaliyet Belgesi Aslı Yeni tarihli ( en az 3 ay)
  • Vergi Levhası fotokopisi ( son dönem)
  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • Banka hesap cüzdan fotokopisi( güncel tarihli-hesap hareketli-bakiyesi bulunan)
  • Tapu Fotokopileri (var ise)
  • Araç Ruhsat Fotokopileri ( var ise)
  • Evli olanlardan evlenme cüzdanı fotokopisi yada nufus kayıt ornegı ıstenmektedir.

ÖNEMLİ UYARILAR

  • LACİVERT (Normal) pasaportlardan vize istenmektedir. 
  • YEŞİL (Hususi) GRİ (Hizmet) ve KIRMIZI (Diplomatik) pasaportlara vize uygulanmamaktadır. 
  • Tüm schengen ülkelerinin  Ortak kararı  gereği  Pasaport  süresi ilk alındığı  tarihten itibaren 10 yıldan fazla olan pasaportların başvurularını kesinlikle kabul etmediğinden  schengen ülkelerine seyahat edecek olan yolcularımızın  pasaportlarını  mutlaka değiştirmeleri gerekmektedir.
  • Konsolosluk  Pasaportunuzun 2. sayfasındaki hamilinin imzası bölümünün pasaport sahibi tarafından imzalı olmasını temdit süresinin seyahatin bitiş tarihinden itibaren en az 6 Ay  ve Pasaporta kayıtlı seyehat edecek  kişi  kadar boş vize sayfasının bulunmasını  istemektedir.  Eğer var ise eski pasaportlarınızı da göstermenizin sizin için referans  olacağını da unutmayınız. İmzasız pasaportlar kesinlikle işleme  alınmamaktadır.
  • Vize başvuru formları İngilizce olarak hazırlanmış olup eksiksiz  olarak okunaklı ve büyük harflerle  doldurulmalı ve mutlaka pasaport sahibi tarafından imzalanmalıdır. 
  • Vize başvuru formları İngilizce olarak hazırlanmış olup eksiksiz  olarak okunaklı ve büyük harflerle  doldurulmalı ve mutlaka pasaport sahibi tarafından imzalanmalıdır.
  • Vize başvuru formları İngilizce olarak hazırlanmış olup eksiksiz olarak okunaklı ve büyük harflerle doldurulmalı; mutlaka pasaport sahibi tarafından imzalanmalıdır.
  • Hollanda/Schengen sahasına giren tüm yabancı uyruklular geçerli seyahat sağlık sigortası yaptırmak zorundadırlar.
  • Değerli yolcularımız başvurularınızın Konsoloslukların randevu sistemi ile çalışması ve bayram, yılbaşı, sömestr, fuar, paskalya, dil okulu vb gibi yoğun başvuruların olduğu günlere rastlaması durumunda konsolosluklarında çok yoğun olabileceğini dikkate alarak  seyahat planınızı en az 30 gün önceden yapmanızı  ve müracaatınızın sonuçlanması durumunda almış olduğunuz vizenin üzerindeki yazılı olan  bilgilerin doğruluğunu  mutlaka kontrol etmenizi önemle hatırlatırız.

 

 

©Copyright 2013 Beytour Turizm Hizmetleri Ltd Şti
Yenidoğan M. Abdi İpekçi C. No: 50/A B.paşa / İST
+90 212 674 54 77 - 78 pbx