Siz Hayal Edin Yeter...
Vize Formu
Konsolosluk İletişim Bilgileri
Siraselviler Caddesi, 39 34433 Taksim - Istanbul
Tel +(90) (212) 243 33 00 Fax+(90) (212) 252 47 46
(Formlar siyah tükenmez kalemle ve büyük harflerle doldurulup evraklarla beraber tarafımıza gönderilmelidir.)
Vize formunu görüntüleyebilmeniz için Adobe Acrobat Reader programının bilgisayarınızda yüklü olması gereklidir
Belçika

Turistik Vize

Şirket Sahibi

1-Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet vesikalık resim.

2-Şirket Antetli kağıdına kaşeli ve firma yetkilisi tarafından  imzalanmış Fransızca-İngilizce yada Flamanca olarak Belçika Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış dilekçe 

3-Şirketin imza Sirküleri fotokopisi

4-Faaliyet Belgesi fotokopisi (Tic veya San.Odası -- son 3 ay tarihli.)

5-Vergi Levhası fotokopisi  (Son dönem)

6-Ticaret sicil Gazetesi fotokopisi

7-Uçak ve konfirmeli otel rezervasyonu

8-Seyahat sağlık sigortası poliçesi

SSK Çalışanı

1-Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet vesikalık resim.

2-Şirket Antetli kağıdına kaşeli ve firma yetkilisi tarafından  imzalanmış Fransızca-İngilizce yada Flamanca olarak Belçika Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış dilekçe 

3-Şirketin imza Sirküleri fotokopisi

4-Faaliyet Belgesi fotokopisi (Tic veya San.Odası -- son 3 ay tarihli.)

5-Vergi Levhası fotokopisi   (Son dönem)

6-Ticaret sicil Gazetesi fotokopisi

7-SSK işe giriş bildirgesi (yolcunun çalışma süresinin 1 yılı doldurmaması durumunda önceki işyerinden SSK işe giriş bildirgesini temin etmelidir.

8-Maaş Bordrosu (son 3 ay)

9-SSK Aylık Prim Bordrosu (Son 4 aylık—SSK’nın  internet sitesinden alınabilir)

10- Uçak ve konfirmeli otel rezervasyonu

11-Seyahat sağlık sigortası poliçesi

 

Ticari Vize

Şirket Sahibi

1-Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet vesikalık resim.

2-Davetiye.(Belçika’daki görüşmeye gidilecek şirketten davetiye(e-mail olarak kabul edilmez)- iş gezisiyle ilgili bilgi yazısı veya fuar davetiyesi-fuar giriş kartı vb..)

3-Şirket Antetli kağıdına kaşeli ve firma yetkilisi tarafından  imzalanmış Fransızca-İngilizce yada Flamanca olarak Belçika Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış dilekçe 

4-Şirketin imza Sirküleri fotokopisi

5-Faaliyet Belgesi fotokopisi (Tic veya San.Odası -- son 3 ay tarihli.)

6-Vergi Levhası fotokopisi  (Son dönem)

7-Ticaret sicil Gazetesi fotokopisi

8-Uçak ve konfirmeli otel rezervasyonu

9-Seyahat sağlık sigortası poliçesi

SSK Çalışanı

1-Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet vesikalık resim.

2-Davetiye.(Belçika’daki görüşmeye gidilecek şirketten davetiye(e-mail olarak kabul edilmez)- iş gezisiyle ilgili bilgi yazısı veya fuar davetiyesi-fuar giriş kartı vb..)

3-Şirket Antetli kağıdına kaşeli ve firma yetkilisi tarafından  imzalanmış Fransızca-İngilizce yada Flamanca olarak Belçika Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış dilekçe 

4-Şirketin imza Sirküleri fotokopisi

5-Faaliyet Belgesi fotokopisi (Tic veya San.Odası -- son 3 ay tarihli.)

6-Vergi Levhası fotokopisi   (Son dönem)

7-Ticaret sicil Gazetesi fotokopisi

8-SSK işe giriş bildirgesi (yolcunun çalışma süresinin 1 yılı doldurmaması durumunda önceki işyerinden SSK işe giriş bildirgesini temin etmelidir.

9-Maaş Bordrosu (son 3 ay)

10-SSK Aylık Prim Bordrosu (Son 4 aylık—SSK’nın  internet sitesinden alınabilir)

11- Uçak ve konfirmeli otel rezervasyonu

12-Seyahat sağlık sigortası poliçesi

ÖNEMLİ UYARILAR

1- LACİVERT (Normal) Pasaportlardan vize istenmektedir. 

2- YEŞİL (Hususi) GRİ  (Hizmet) ve KIRMIZI (Diplomatik) pasaportlara vize

     uygulanmamaktadır. 

3- Tüm schengen ülkelerinin  Ortak kararı  gereği  Pasaport  süresi ilk alındığı  tarihten 

     itibaren 10 yıldan fazla olan pasaportların başvurularını kesinlikle kabul

     etmediğinden  schengen ülkelerine seyahat edecek olan yolcularımızın pasaportlarını 

     mutlaka değiştirmeleri  gerekmektedir.

4- Lütfen Pasaportunuzun 2. sayfasındaki hamilinin imzası bölümünün imzalı ve pasaport

     Süresinin  seyahat tarihinden itibaren en az 6 AY olmasına dikkat ediniz. Eğer var ise

     eski pasaportlarınızı da göstermenizin sizin için referans olacağını da unutmayınız,

     istenilen  özelliklere sahip olmayan resimler ve imzasız pasaportlardan dolayı, ekte

     bulunan evrakların  vize başvurusu kesinlikle kabul edilmemektedir. 

5- Vize başvuru formları Fransızca ve Türkçe  olarak hazırlanmış olup eksiksiz olarak okunaklı, büyük  

     harflerle doldurulmalı ve mutlaka pasaport sahibi tarafından imzalanmalıdır.

 6- Belçika/Schengen sahasına giren tüm yabancı uyruklular geçerli seyahat sağlık sigortası

     yaptırmak zorundadırlar.

7- Belçika Başkonsolosluğu vize bölümü hafta içi hergün  09.00—11.00 saatleri arasında vize

     başvurularını kabul etmekte ve başvurular  5-6 iş günü sonra sonuçlanmaktadır.Expres vize

     uygulaması yoktur

8- Değerli yolcularımız başvurularınızın Konsoloslukların randevu sistemi ile çalışması ve 

     bayram-  yılbaşı- sömestr-fuar-paskalya-dil okulu vb gibi yoğun başvuruların olduğu

     günlere rastlaması durumunda konsolosluklarında çok yoğun olabileceğini dikkate alarak

 

     seyahat planınızı  en az 30 gün önceden yapmanızı önemle hatırlatırız.

©Copyright 2013 Beytour Turizm Hizmetleri Ltd Şti
Yenidoğan M. Abdi İpekçi C. No: 50/A B.paşa / İST
+90 212 674 54 77 - 78 pbx